Piratenmasker

In Fantasia 11 krijgt Geronimo, eh... de Ridder zonder Vrees of Blaam, te maken met een stel bloeddorstige piraten: de piraten van de Duistere Driemaster. De ridder wordt al vrij snel aan het werk gezet aan boord van hun vliegende schip: wc's schoonmaken, het dek schrobben, afwassen, de kooien (slaapplaatsen aan boord) opruimen. Kortom, hij heeft het gi-ga-gantisch zwaar. Help jij hem een pootje? Knutsel het masker in elkaar, zet het op je hoofd en geen piraat van de Duistere Driemaster zal weten dat jij het bent! Aye, aye, vriend!

Instructies:
Download het masker en print het in kleur uit op stevig papier. Knip de twee onderdelen netjes langs de lijnen uit. Plak de drie inkepingen bovenop vast: doe lijm op de rode driehoeken en plak vast zodat de bandana een beetje bol naar achter komt te staan.

De rechte lijnen die je op de snuit ziet zijn vouwlijnen, vouw ze allemaal om. De twee kleinere witte vlakken aan de onderkant vouw je naar elkaar toe en lijm je op elkaar vast. De bovenste drie flapjes lijm je vast aan het bovenste gedeelte van het masker.

Maak voorzichtig twee gaatjes aan de zijkant van het masker en doe daar elastiekjes doorheen. Klaarrrrrr is je maskerrrr, har har har!